Back Back Nieuws

Staffable Payroll wint Succes Award 2016 in Horeca-payrolling

11 april 2016
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

Staffable Payroll
Staffable Payroll is onderdeel van Mise en Place, een totaalleverancier van personeelsdiensten voor de hospitalitybranche met diverse specialismen waarmee de branche in een ‘one stop shop' bediend kan worden. Met 46 vestigingen in zes Europese landen, een eigen staf van circa 300 man en zo'n 15.000 duizend mensen aan het werk, werkt Mise en Place dagelijks aan de kernwaarde van de organisatie: het verbinden van mensen en organisaties.

Payrolling voorbij
‘Staffable doet en presteert iets bijzonders in horecaland', aldus de jury. ‘Er is geen tweede op dit niveau in Nederland. Honderden duurzame topondernemers als klant en duizenden bevlogen mensen aan het werk. Payrolling voorbij. Alles gericht op topkwaliteit. Mensgericht en klantgericht. Opleiding, begeleiding, training, coaching – kortom, alles wat een medewerker nodig heeft om zijn of haar passie te vinden en maximaal te kunnen presteren. Staffable is daarom niet alleen de terechte branchewinnaar, maar tevens kandidaat voor de Nationale Business Succes Award 2016!'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!