Back Back Nieuws

Stadszaal Flint theater in Amersfoort wordt AFASzaal

21 september 2015
De Stadszaal van de Flint wordt vanaf komend seizoen gedragen door AFAS Software. Door dit dragerschap is de Flint in staat haar dromen te verwezenlijken; een veelzijdige en rijke theaterprogrammering realiseren voor iedereen: van musicalfans tot Bachliefhebbers.

Drie jaar
Bas van der Veldt, CEO van AFAS: ‘We hebben ons voor drie jaar verbonden aan Flint theater, een begrip in Midden-Nederland. We hebben behoorlijke affiniteit met de kunst-, cultuur- en entertainmentbranche: in Leusden hebben we een eigen inpandig theater en in Scheveningen draagt het AFAS Circustheater onze naam. Als Leusdens bedrijf is de Flint voor ons de professionele lokale partner met wie wij kennis en inspiratie kunnen delen’.

Hoge kwaliteit
Harold Warmelink, algemeen directeur van Flint: ‘We zijn zeer verheugd dat we met AFAS een sterke en aansprekende partner hebben gevonden die zijn naam aan het theater wil verbinden. AFAS is, net als wij, gepassioneerd bezig de hoogst mogelijke kwaliteit na te streven. Op dat gebied kunnen we elkaar ondersteunen.’

Dragerschap
Dragers van de Flint delen de droom van de Flint als belevenis. Zij dragen de Flint, zodat Amersfoort tot in de wijde omtrek aantrekkelijk is als theaterstad. Meer informatie over het Dragerschap vind je op de website van de Flint. Directeur van de Flint, Harold Warmelink, informeert je ook graag persoonlijk over de mogelijkheden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!