Stadswild Silent Night Run in 5 stedenStadswild Silent Night Run in 5 steden
Back Back Nieuws

Stadswild Silent Night Run in 5 steden

15 februari 2017

Rennen in stilte met onderweg experiences en live performances om te midden van drukte, de stilte te vinden. De Stadswild Silent Night Run is een begrip in Amsterdam bij runners voor wie hardlopen meditatie is. Deze lente staan naast Amsterdam, ook Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Breda op de agenda.

Stilte

Een run waarbij het niet gaat om kilometers, snelheid of winnen van een medaille. Bij de Stadswild Silent Night Run staat een fenomeen centraal dat in onze samenleving een zeldzaamheid is. Stilte. Sinds 2012 rent Stadswild twee keer per jaar met een groep van meer dan honderd Silent Runners door de drukke straten van Amsterdam. Over de wallen langs roodverlichte ramen, het Leidseplein met dronken toeristen en een verlaten Museumplein. Tijdens de run zijn er verrassende experiences en live performances. Een keer per jaar rent Stadswild de zogenaamde ‘original edition’ en in de zomer is er de spectaculaire ‘premium edition’ die in voorgaande jaren werd afgesloten met yoga en een privé-concert in de grote zaal van Het Concertgebouw. Dit jaar komt er de ‘original basic edition’ bij waarmee Stadswild vijf steden aandoet.

Stadswild Silent Night Run – on tour

De Stadswild Silent Night Run gaat met de original basic edition naar andere steden. Na Amsterdam, staan Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Breda op het programma. Deze runs zijn een voorbode van de premium edition die in de zomer plaats vindt.

  • Amsterdam – 12 mei
  • Rotterdam – 19 mei 
  • Den Haag – 26 mei 
  • Utrecht – 2 juni 
  • Breda – 9 juni

Tijd: start-21u, eind-22.30u Afstand: 7,5km

Early Bird Tickets voor de Stadswild Silent Night Run ‘original basic edition’ (vanaf €12,50): 12 februari t/m 1 maart a.s. via www.silentnightrun.com

Winnen: Ticket Premium Edition – zomer 2017

Een nachtelijke boottocht, vuurartiesten, internationale operazangers en concertpianisten, een food experience, yoga, meditatie en speciale bijdrages van Nederlandse topdesigners. De premium edition van de Stadswild Silent Night Run is een samenwerking met het prestigieuze Conservatorium Hotel en Het Concertgebouw en is met geen andere run te vergelijken. Deelnemers stappen in een rollercoaster van ervaringen, performances en emoties. In stilte. De premium edition van de Stadswild Silent Night Run is ieder jaar anders, wordt bezocht door deelnemers van over de hele wereld en vindt opnieuw plaats in de zomer van 2017. Onder de deelnemers van de Stadswild Silent Night Run original basic edition wordt in iedere stad een ticket verloot voor de Stadswild Silent Night premium edition 2017, t.w.v. €69,-

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!