Stadsvilla Sonsbeek omgetoverd tot ‘the place to meet’Stadsvilla Sonsbeek omgetoverd tot ‘the place to meet’
Back Back Locaties

Stadsvilla Sonsbeek omgetoverd tot ‘the place to meet’

30 juni 2020

De prachtige Stadsvilla Sonsbeek in Arnhem is sinds kort ‘the place to meet’. De villa is in de afgelopen maanden grondig gerenoveerd én uitgebreid. Daardoor kan je nu voor elk type meeting of event terecht. De sfeervolle zalen zijn van alle gemakken voorzien. Natuurlijk geniet je op deze locatie meteen van de omgeving. Want je kijkt niet alleen uit op het sprookjesachtige Park Sonsbeek. Je kan nu ook ontspannende activiteiten ín het park aan je meeting of event koppelen.

In Arnhem kent iedereen het Park Sonsbeek én natuurlijk ook Stadsvilla Sonsbeek (in de volksmond ‘de witte villa’). Logisch ook: dit prachtige gebouw uit 1744 prijkt statig op de heuvel van het mooiste stadspark van Nederland. Aan de ene kant van de villa zie je de hertjes lekker grazen, aan de andere kant kijk je uit over weides, bomen, water, grazende koeien en het oude centrum van Arnhem. Dit grote park staat dan ook al jarenlang in de top 3 van mooiste stadsparken van heel Nederland.

‘Bijzonder sfeervol en geschikt voor elk type meeting’

Extra sfeervol en ruimtelijk

Maar ook ín de Stadsvilla is het sfeervol en ruimtelijk. Tijdens de recente renovatie en verbouwing is in Stadsvilla Sonsbeek 160 m2 extra ruimte gecreëerd. Daardoor zijn de mogelijkheden voor je meeting of event nog uitgebreider. Verdeeld over 3 etages heb je de beschikking over verschillende 6 prachtige (deels vergrote) zalen en een boardroom, waarvan er altijd één geschikt is voor jouw type meeting/event.

Voor alle typen meetings en events

Natuurlijk kan je ook meerdere ruimtes inzetten, of zelfs de hele villa gebruiken. Of je nu een boardmeeting, training of seminar/congres organiseert: het kan allemaal. Vanzelfsprekend ben je technisch ook van alle gemakken voorzien. En... met de huidige afstandsregels kwam de al geplande uitbreiding van verschillende ruimtes natuurlijk als geroepen. Ook daar heb je zelf geen omkijken naar.

Zakelijke lunch, borrel of diner?

Ook voor een zakelijke lunch, borrel of diner ben je bij de Stadsvilla aan het juiste adres. Wat dacht je van bijvoorbeeld een zomerse lunch op het statige balkon, met weids uitzicht over het park en de stad? Natuurlijk kan je ook gebruikmaken van het café-restaurant op begane grond of het grote terras met het prachtige uitzicht over park en stad. Wil je liever ongestoord verder vergaderen tijdens de lunch of het diner, dan kan dat ook in de ruimte(s) van de meeting.

Actief genieten in het park

Alle zalen en ruimtes in de Stadsvilla zijn licht en sfeervol. Je voelt je meteen op je gemak en zet hier als vanzelf een productieve dag neer. Even een moment van ontspanning nodig? Ga er dan even lekker uit en dan maak je natuurlijk gebruik van Park Sonsbeek. Strijk bijvoorbeeld lekker neer in de weide of aan het water met compleet verzorgde picknickmanden. Of wat te denken van een inspirerende wandeling onder leiding van een boswachter? Zo mis je de ijskelder, de waterval (waar je onderdoor kan lopen!), de stijlvolle steile tuin en andere bijzondere plekken in het grote park zeker niet.

Perfect bereikbaar

Ook de bereikbaarheid mag niet onvermeld blijven. Stadsvilla Sonsbeek vind je vlak bij de A12. Arnhem CS zit op maar 15 minuten loopafstand. De wandeling gaat ook nog eens door één van de mooiste wijken van Arnhem en natuurlijk het heerlijke park.

Stadsvilla Sonsbeek in het Sonsbeekpark

  • Voor elke (zakelijke) meeting, vergadering, training, seminar, congres
  • Grand café, groot terras, 6 zalen, 1 boardroom
  • Ontbijt, lunch, borrel en diner
  • Vlakbij A12, Arnhem CS en eigen parkeergelegenheid
  • Van 2 tot 100  personen (coronaregels van 1 juli 2020) – buiten de coronaregels geldt max. 130 (1 zaal) en max. 600 voor een event of feest.

Door > Anne Marie Voskamp

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!