Back Back Nieuws

Stadspark Hotel en de Fonteyn Thermen: energie in een bijzondere omgeving

16 augustus 2010
Het Stadspark Hotel in Bergen op Zoom heeft een ingrijpende uitbreiding en renovatie achter de rug: nieuwe kamers, suites, entree, lobby, restaurant en vergaderzalen met kleurentherapie en een nieuw 1500 m² wellness centrum: Fonteyn Thermen.

Het Stadspark Hotel heeft nu 83 kamers en 4 suites op de bovenste verdieping. Het restaurant, met uitzicht over de Binnenschelde biedt nu plaats aan 140 gasten.

Fonteyn Thermen heeft 8 beautybehandelkamers, een kapsalon, een fitnessruimte gericht op cardio, 3 sauna’s , stoombad, 6 binnen- en buitenbaden, belevingsdouches, meerdere rustruimten en 2 solariums en massagestoelen en een terras. Fonteyn Thermen is niet alleen voor hotelgasten toegankelijk. Ook dag- of avondgasten van buiten het hotel zijn welkom. U kunt er ook een afspraak maken voor een gezichtsbehandeling, massage of bodypakking in één van de 8 salons.

Open dagen
Op 7 en 8 september a.s., tussen 14.00 en 19.00 uur zijn de ‘open dagen’ gepland voor het bedrijfsleven, de politiek, bestuurders en andere direct betrokkenen. Indien je van plan bent het hotel te bezoeken op 7 of 8 september kun je dat melden via k.reuvers@stadsparkhotel.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!