Back Back Nieuws

StableTable uit Zweden wint Columbus Trophy

26 februari 2015
De Columbus Trophy is deze maand voor de 11e keer uitgereikt aan een succesvolle jonge ondernemer die actief is in de gastvrijheidsindustrie. Ditmaal ontving StableTable uit Zweden de prijs uit handen van de juryvoorzitter Robert Melaard tijdens de tweede editie van het netwerkevenement Food Executive Europe, een initiatief van Food Service Network, EPCAS, EMCup en HotelloTOP.

Volwassen trofee
In de afgelopen jaren is de Columbus Trophy volwassen geworden. Het begon als een regionale prijs in Zuid-Nederland maar ondertussen strijden bedrijven uit alle hoeken van de wereld om deze trofee. Niet alleen ontvangt de winnaar internationale erkenning, maar ook een aanmoedigingsprijs van € 2500, -, redelijk uniek binnen de bedrijfstak. Dit jaar kwamen er meer dan zestig aanmeldingen binnen en werden twaalf bedrijven genomineerd, waaronder zeven Nederlandse inzendingen. Tijdens Food Executive Europe presenteren de twaalf finalisten zich in het hart van het Experience Center.

Jury
Volgens de jury was de kwaliteit van de finalisten dit jaar zeer hoog. Melaard: ‘De 26 juryleden hebben alle genomineerden beoordeeld. Er is onder meer gekeken naar de marketing activiteiten en interne communicatie. StableTable speelt in op de ergernissen van horecagasten voor wat betreft wiebelende tafels. De bierviltjes of folders onder de tafelpoten zijn niet meer nodig en hierdoor draagt StableTable  bij aan een geslaagde lunch of diner’. Momice uit Nederland werd tweede en Tuck-Tuck uit Zwitserland werd derde.

De Columbus Trofee wordt gesponsord door LIOF (hoofdsponsor), Mise en Place, Gulpener Bierbrouwerij, MECC Maastricht en VanDrie Group.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!