Back Back Nieuws

St. Jan in Roosendaal officieel geopend

24 januari 2007
Nederland is een unieke evenementenlocatie rijker: de St. Jan in Roosendaal. Onder grote publieke belangstelling is de voormalige kerk in het hart van Roosendaal op maandag 22 januari officieel geopend.

Ruim 750 genodigden werden ontvangen met champagne en hapjes om alvast de sfeer te proeven. Vervolgens werden zij toegesproken door diverse sprekers waaronder voorzitter Koning van St. Jan Cultuur, Bob Hutten van Hutten Exclusieve Catering), directeur Stutvoet van NV Monumenten Fonds Brabant, gedeputeerde voor Cultuur Luijendijk van de provincie Noord Brabant en burgemeester Marijnen van Roosendaal.

Annet Dellegno opende de kerk symbolisch, zowel letterlijk als figuurlijk op grote hoogte. Gedurende de avond werden de gasten verrast met foodentertainment van kleine gerechten, klaargemaakt in de zijbeuken van de kerk. Het geheel werd afgesloten met een verfrissend dessertbuffet, waarna de officiële opening een feit was.

Sociaal-cultureel en commercieel hebben de handen ineen geslagen. NV Monumenten Fonds Brabant, Stichting St. Jan Cultuur en huiscateraar Hutten Exclusieve Catering hebben samen de St. Jan voorbereid op een nieuwe toekomst. Het inspireren en verbinden van mensen loopt als een rode draad door de geschiedenis van de St. Jan en blijft ook in de toekomst de belangrijkste functie van de locatie.

De St. Jan is vanaf heden een stijlvolle en gastvrije locatie voor zeer uiteenlopende sociaal-culturele activiteiten en zakelijke en particuliere bijeenkomsten. Het interieur met zijn karakteristieke gewelven, witte pilaren en authentiek houtsnijwerk zorgt voor een unieke ambiance van iedere activiteit van 50 tot 800 gasten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!