Back Back Nieuws

ss Rotterdam beter bereikbaar door samenwerking Watertaxi Rotterdam

31 maart 2015
Doordat het ss Rotterdam en Watertaxi Rotterdam de handen ineen slaan is het schip dichterbij de stad dan ooit. Vanaf april 2015 kan namelijk iedereen dagelijks tussen 07:00 en 00:00 uur met een snelle Watertaxi tegen een gereduceerd tarief naar het ss Rotterdam en van het ss Rotterdam naar een willekeurige andere centrumlocatie vervoerd worden.

Centrumlocaties
De Watertaxi is een betrouwbaar en snel alternatief voor iedereen die reistijd wil besparen. Reis met 50 km per uur over het water op een spectaculaire manier naar je bestemming tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Voor alle ritten tussen het ss Rotterdam en één van de andere 21 centrumlocaties betalen volwassenen vanaf 1 april 2015 €5,- p.p. en kinderen €2,50 p.p. voor een enkele reis. Onder de centrumlocaties van Rotterdam worden onder andere Maaskade/Noordereiland, Stieltjesstraat/Entrepotgebied, Wilhelminapier/Hotel New York, Maashaven, Boompjes, Leuvehaven, Veerhaven en de Euromast bedoeld. De betaling geschiedt aan boord of door middel van de nieuw ontwikkelde Watertaxi voucher die onder andere te koop is bij de hotelreceptie van het ss Rotterdam.

Maritieme beleving
Het ss Rotterdam wordt door de mooie samenwerking met Watertaxi Rotterdam nog toegankelijker en beter bereikbaar. Tegelijkertijd biedt het kansen voor nieuwe samenwerkingen, zoals met Maritiem Museum Rotterdam. Men kan plaatsnemen aan boord van één van de snelle Watertaxi’s die aanmeren aan het nieuwste ponton van het ss Rotterdam op het B-Deck. Het ponton met de naam ss Rotterdam Boarding Platform is gelegen aan stuurboordzijde van het schip en dient als op- en afstapplaats voor bezoekers van het ss Rotterdam. Hierdoor kunnen bezoekers direct vanaf het water het schip betreden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!