Back Back Nieuws

Sprookjesachtige Kerst- en Nieuwjaarsbijeenkomsten bij Kameryck

23 september 2014
De bladeren vallen van de bomen. We genieten van een mooi najaar maar voordat je het weet heeft Nederland weer een wit landschap, kunnen we niet om Jingle Bells heen en tellen we af naar 2015. Het is dus verstandig alvast na te gaan denken over kerst- en nieuwsjaarsbijeenkomsten. Kameryck maakt het je graag gemakkelijk en komt dit jaar met speciale kerstarrangementen

De fraai gelegen locatie heeft van zichzelf al een feeërieke uitstraling: het is gelegen aan het water te midden van de natuur en toch zeer centraal in het land. Tijdens de knusse decembermaand zorgt Kameryck voor imposante kerstbomen op het terras en een uitbundige kerstverlichting. Op het houten terras wordt een grote knusse glazen serre gebouwd zodat men ook echt het gevoel heeft midden in de natuur te zitten. Met deze serre heeft Kameryck een totale capaciteit van ruim 400 personen.

De aankleding zorgt ervoor dat niet alleen het paviljoen, maar ook de omgeving een sprookjesachtige sfeer krijgt. En bij dit soort feestelijke aangelegenheden hoort ook de catering een Kerst- en Nieuwjaarsjasje te dragen: zo wordt onder meer buiten vlees gerookt in een grote smooker en staan koude en warme dranken garant voor een schitterende en smaakvolle bijeenkomst.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!