Back Back Nieuws

Sprekers met durf tijdens MPI Nieuwjaarsevent

18 december 2014
Het jaar 2015 goed starten met een netwerkevent, dat kan tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van vakvereniging MPI (Meeting Planners International) op 12 januari in het oude Postkantoor aan het Neude in Utrecht. Het oude Postkantoor staat in het teken van innovatie. De uitvindingen van niemand minder dan Leonardo da Vinci zijn hier te zien en aan te raken in de expositie Da Vinci, the joy of understanding. De plek om aan de start van 2015 vanuit een ander perspectief naar innovaties te kijken.

Sprekers 
Er worden op deze maandag antwoorden gegeven op vragen als 'hoe speel je als meetingplanner of supplier in op de huidige ontwikkelingen in de meetingbranche?' Het motto: creëer je eigen kansen, toon lef en durf te ondernemen wordt onderschreven door Micha van Herk (iQ Events) en Imre van Leeuwen (Shivers). Deze ondernemers vertellen hoe zij kansen hebben gecreëerd door de uitdaging aan te gaan om het oude Postkantoor aan het Neude te exploiteren voor de zakelijke evenementenmarkt.

Crashcourse 'Valkuilen bij Innovatie'
Naast veel netwerken biedt de MPI Nieuwjaarsbijeenkomst ook de crashcourse 'Valkuilen bij Innovatie’. Wouter Pijzel van NOVU (Nederlandse Orde van Uitvinders) en Protospace neemt de gasten mee in dit boeiende onderwerp. Want, waar komen goede ideeën vandaan, aan welke eisen dienen zij te voldoen en op welke wijze kunnen zij adequaat worden beschermd? Aan de hand van praktijkvoorbeelden worden de valkuilen van innovatie geduid. Tijdens de bijeenkomst geeft een 'Do It Yourself-expositie' van Da Vinci, the joy of understanding, inzicht in hoe geniaal Leonardi da Vinci was en hoeveel van zijn ontwerpen we nu heel gewoon vinden en soms zelfs dagelijks gebruiken.

Inschrijven MPI Nieuwjaarsbijeenkomst
Aanmelden voor deze inspirerende MPI nieuwjaarsbijeenkomst, die plaatsvindt op 12 januari van 16.00 tot 21.00 uur, kan via deze registratielink.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!