Sprekers Fountainheads UIT! BEDWANG in FlintSprekers Fountainheads UIT! BEDWANG in Flint
Back Back Nieuws

Sprekers Fountainheads UIT! BEDWANG in Flint

21 september 2018

Trendverkenners en topsprekers Fountainheads geven al jarenlang innovatieve presentaties voor bedrijven, businessclubs en andere organisaties. In samenwerking met Flint staan zij op maandag 29 oktober op de planken met hun eerste eigen theatervoorstelling.

De wervelende infotheatershow UIT! BEDWANG neemt bezoekers mee in onze snel veranderende wereld. Met indringende, persoonlijke verhalen en vermakelijke theatrale scènes nodigen de mannen van Fountainheads en de acteurs van FMentertainment, je uit tot verwondering, reflectie en ontwikkeling. En chaos. Dat ook.

Trendverkenners

Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen zijn trendverkenners. Sinds 2012 geven zij onder de naam Fountainheads jaarlijks meer dan 130 Trend & Innovatie sessies en behoren zij tot de topsprekers in het professionele circuit. Als trendverkenners weten de Fountainheads bezoekers te inspireren om anders na te denken over hun toekomst. De kennis die zij hebben, willen ze graag delen met een groot netwerk.

Samenwerking Flint

Fountainheads is al enige tijd een Drager (sponsor) van Flint en organiseerde afgelopen seizoen diverse inspiratiesessies voor het zakelijk netwerk van Flint. Flint ondersteunt hun ambitie en is als samenwerkingspartner ingestapt bij de totstandkoming van deze theatershow.

UIT! BEDWANG

Met hun infotheatershow UIT! BEDWANG spreken Fountainheads een breed publiek aan. Bouman en Van Rooijen dagen bezoekers uit anders naar hun eigen toekomst te kijken. Ze zijn pas tevreden als men enigszins prettig ongerust naar huis gaat. Tijdens deze avond worden zij ondersteund door de acteurs Marja de Leeuw en Frank Kesseleer van FMentertainment.

 

Fotocredits > Ester Overmars

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!