Spread Swiss Happiness!Spread Swiss Happiness!
Back Back Nieuws

Spread Swiss Happiness!

11 maart 2021

De evenementenbranche heeft het het afgelopen jaar flink te verduren gehad. We gaan de goede kant op, maar we zijn er nog niet. Reizen is tot 16 april is helaas nog niet mogelijk. Daarom lanceert Switzerland Convention & Incentive Bureau (SCIB) de campagne ‘Spread Swiss Happiness’. Verras jouw collega met een Zwitserse lekkernij! Er staan 20 verrassingen klaar om verspreid te worden. 

Wie nomineer jij?

Ken jij iemand uit de meeting/eventindustrie die het verdient om een Zwitserse lekkernij te ontvangen? Iemand die een steuntje in de rug nodig heeft? Iemand waar jij het afgelopen jaar veel profijt aan hebt gehad? Iemand die de branche (tijdelijk) heeft moeten verlaten?

Schrijf een tekst voor deze persoon, met daarin de uitleg waarom jij aan hem of haar dacht. Switzerland Convention & Incentive Bureau verzorgt dan dat jouw genomineerde voor het Paasweekend de verrassing ontvangt, inclusief een kaart met de tekst die jij hebt aangeleverd. Aanmelden kan tot 22 maart (voorwaarden van toepassing)

Switzerland Convention & Incentive Bureau

Switzerland Convention & Incentive Bureau (SCIB) is de overkoepelende organisatie die Zwitserland promoot als bestemming voor meetings, incentives, congressen en evenementen. SCIB geeft u onafhankelijk advies over de bestemmingen en helpt u bij de organisatie van uw meeting of incentive en bij het opvragen van offertes. Deze diensten zijn kosteloos en vrijblijvend.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!