Back Back Nieuws

Spraakmakende promotiecampagne NH in UK

12 oktober 2006
De zogenaamde ‘NH Moving Room’ heeft de afgelopen 2 weken een bezoek gebracht aan de UK. Met als voornaamste reden het vergroten van de naamsbekendheid van NH Hoteles in de UK en de promotie van de 2 NH hotels in de Britse hoofdstad.

Het - ook wel NH bus genoemde - voertuig kan gezien worden als een living moving billboard en geeft letterlijk een kijkje binnenin de NH hotels. De ‘NH Moving Room’, zorgde voor veel commotie en opwinding in het drukke verkeer in de Londense binnenstad. Ook de persoonlijke bezoeken door het UK verkoopteam aan de bestaande NH klanten in Londen en de rest van de UK zijn zeer positief ontvangen.

De ‘NH Moving Room’ laat de duidelijke NH stijl zien, compleet met houten vloeren en voorzien van smaakvol design in natuurlijke tinten en modern comfort. Deze ‘promo tour’ is vooraf gegaan door een direct mail campagne op boekers van hotels, met de ‘NH Moving Room’ zijn 2 weken lang persoonlijke bezoeken aan klanten en prospects gebracht. De campagne is opgevolgd door een grootschalig telesales project in de B-to-B markt.

NH Kensington opende haar deuren in september en is, na NH Harrington Hall, het tweede NH hotel in de UK. NH Hoteles heeft nu 350 hotelkamers in London.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!