Back Back Nieuws

Spraakmakende bezoekersaantallen bij WK Cyclo Cross

03 februari 2009
Liefst 3.000 VIP’s, 50.000 andere bezoekers en een 160 meter lange Etage-hal van Neptunus: het UCI WK Cyclo-Cross in Hoogerheide was een evenement met voor de wielersport spraakmakende aantallen. Neptunus leverde de VIP accommodaties voor het WK Cyclo-Cross dat op 31 januari en 1 februari jl. in Hoogerheide plaatsvond.

 

 Een 160 meter lange Etage-hal, gedeeltelijk voorzien van de kenmerkende overstekende Galeria dakconstructie, werd als luxueuze VIP ruimte in gebruik genomen. De hospitality-units boden de sponsoren en hun gasten een perfect zicht op het parcours. The Organizing Connection werkte samen met het bestuur van het WK Cyclo-Cross aan de totstandkoming van dit  evenement.

Eric Kersten van The Organizing Connection: “De tenten van Neptunus passen bij de kwaliteit die het evenement wil uitstralen en boden onze gasten een luxe onderkomen.” Voorzitter Jan Prop voegt daaraan toe: “Met de bijzondere Galeria-constructie als hospitality-accommodatie beleefde de wielersport in Nederland een primeur, daarop zijn we bijzonder trots.”

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!