Spraakmakende acts Dauwpop 2024Spraakmakende acts Dauwpop 2024
Back Back Nieuws

Spraakmakende acts Dauwpop 2024

23 februari 2024

Vandaag presenteert Dauwpop haar derde reeks acts, die op 31 mei en 1 juni in de bossen van Hellendoorn te zien zullen zijn. De al goedgevulde line-up is uitgebreid met internationale topacts als Oscar and The Wolf, The Reytons en Crystal Fighters. Ook acts van Hollandse bodem als Jonna Fraser en The Partysquad brengen nog meer muzikale diversiteit naar Dauwpop 2024.

Steeds meer wereldacts

Het festival Dauwpop, dat dit jaar op 31 mei en 1 juni plaatsvindt in de Hellendoornse bossen, kondigt vandaag 13 spraakmakende nieuwe namen aan, waaronder Oscar and The Wolf. Met deze artiest heeft Dauwpop een wereldact te pakken, die met zijn concerten menig pop- en alternatief-liefhebber weet te trekken en op Spotify met zijn bekendste nummers zoals ‘You’re Mine’ maar liefst 50 miljoen streams bereikte.

Mix met talent van eigen bodem

Binnenlandse acts als The Partysquad en Jonna Fraser brengen muzikaal talent van eigen bodem in de mix op Dauwpop, en ook aan alternatieve rock ontbreekt het niet, met acts als The Reytons en Crystal Fighters. Aan de line-up voegde Dauwpop vandaag verder toe, Mental Theo, PACESHIFTERS, Money & The Man, Meltheads, Fiesta Macumba Soundsystem, Beatcrooks, Hollandse Hitte en Romeijn.

Intiem met landelijke allure  

Dauwpop is een intiem festival met landelijke allure waar jong en oud samenkomt om te genieten van uiteenlopende acts uit binnen- en buitenland. Met steeds grotere acts zoals Oscar and The Wolf en The Kooks krijgt het festival een steeds belangrijkere plek op de Nederlandse festivalagenda, een plek die ook elk jaar een groter en diverser publiek trekt. Deze populariteit werd vorig jaar erkend en bekroond: Dauwpop werd door het festivalpubliek uitgeroepen tot het Beste Festival van 2023.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!