Back Back Nieuws

Spraak- én smaakmakende brancheborrel Festivak

24 september 2007
Speciaal voor de brancheborrel op het Festivak heeft gastheer All Events Group een bijzondere partner geselecteerd om de genodigden van FZ en High Profile op culinaire wijze te verassen. Op 1 oktober staat La Vie Catering in de locatie EvenTron garant voor een bijzondere combinatie van tongstrelende hapjes, op ludieke wijze gepresenteerd.

Creativiteit met gerechten, onderscheidend vermogen in de presentatie en een persoonlijke aanpak maken dat La Vie Catering al geruime tijd behoort tot de top van Nederlandse Party-cateraars. Naast de presentatie van La Vie Catering nóg een bijzondere noviteit tijdens de brancheborrel; Japanse poffertjes van de Poffenier. Tako Yaki wordt gemaakt van gebakken octopus met fijngesneden groene uitjes, rode gember, Japanse kruiden en een likje Japanse stroop.

Geen borrel zonder aangenaam entertainment. Dankzij de bemiddeling van Marc van Laere Producties zal Paul Valk van Entertainment Support tussen 20:00 – 00:00 uur samen met 15 ras artiesten een non-stop muzikale totaalpresentatie verzorgen. Van stijlvol achtergrond tot de hipste DJ combi’s met als hoogtepunt een 20 minuten durend ‘powerband optreden’ met onder andere Bart Brandjes, Xander Nichting, Melissa Roos.

Registreer je  nú voor de borrel en stuur een mailtje met daarin je contactgegevens naar festivak@ogz.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!