Back Back Nieuws

Sportief en networking event Finance Run blijft groeien

13 september 2016
Onder een stralend zonnetje werd afgelopen vrijdag op de de 'Kop van de Bosbaan' in het Amsterdamse Bos de Finance Run gehouden, een sportief en netwerk evenement voor de financiële wereld. In totaal 700 professionals uit de financiële sector holden een of twee rondjes rond de Bosbaan, goed voor vijf of tien kilometer. Organisator Free Style Events (www.freestyle.nl) stuntte door de Mexicaan Herman Silva te strikken als 'haas'. Silva heeft faam verworven door de New York City Marathon twee maal te winnen. De marathonloper stimuleerde de snelle lopers tot een scherpe eindtijd. Voor de individuele uitslagen en de verrichtingen van de bedrijventeams, surf naar financerun.nl

Stichting LEF
Na de sportieve inspanning konden de gasten onder het genot van een hapje en een drankje The Friday Move van BNR Radio meemaken: een live radioprogramma met Sjuul Paradijs als co-host van Wilfred Genee en met als gasten Femke Halsema, Oscar Hammerstein, Erik Dijkstra en Jan Paternotte. Traditioneel was er na afloop ook een veiling, waarvan de opbrengst (11.200 euro) ten goede komt aan de LEF, een stichting die jongeren financieel bewuster maakt.

De Finance Run is ontstaan uit een initiatief van Stichting LEF en Free Style Events. De loop wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor CMIS Group en Masters in Finance en een aantal andere sponsors. De eerste Finance Run werd gehouden op de eerste vrijdag van september 2014, met iets meer dan 300 inschrijvingen. Vorig jaar trok het loopt event voor de financiële sector 500 deelnemers. Dit jaar zette die stijgende lijn zich door met 700 deelnemers.

Fotografie: Trude von Liebenstein

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!