Sportdag voor volwassenen in Olympisch StadionSportdag voor volwassenen in Olympisch Stadion
Back Back Nieuws

Sportdag voor volwassenen in Olympisch Stadion

08 augustus 2017

In het meest authentieke stadion van Nederland: het Olympisch Stadion, organiseert Gymles voor de eerste keer een sportdag voor volwassenen. Deze nostalgische sportdag vind plaats op zaterdag 12 augustus. In een ochtendvullend programma zal het kind naar iedereen in boven gehaald worden met ouderwetse gymspellen. Maar daarbij worden de deelnemers ook uitgedaagd om tot het uiterste te gaan en wordt iedereen fysiek flink uitgedaagd.

Spelletjes

Tijdens de sportdag wordt in een klassement gestreden op individuele olympische sporten, teamestafettes en een finalespel waaraan iedereen meedoet. Hierdoor komen op dezelfde dag teamonderdelen, individuele fysieke onderdelen en ouderwetse gymspellen aan bod. De scores worden live bijgehouden in een klassement en - net zoals vroeger - iedereen wint een prijs!

Het eerste deel van de dag zal onder andere bestaan uit estafettes, races en andere onderdelen uit de atletiek. Het tweede deel van de dag wordt een stukje speelser, waarbij de gymlessen van vroeger centraal staan. De dag wordt beëindigd met levend Pacman, gespeeld over een geheel voetbalveld. Inschrijven kan via de website.

Organisatie: Gymles

Gymles is de organisator van het sportevent. Deze sportminded jongens zijn fysiotherapeut of marinier. Begin dit jaar zijn zij gestart met dit concept om het spelen weer terug te brengen. Zij geven op woensdagavond 19:00 en zaterdagmiddag om 12:00 gymles waarin een combinatie wordt gemaakt tussen spel en sport met ouderwetse gymspellen en spellen in high intensity workouts.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!