Back Back Achter de schermen

Sport en stijl op de eerste rang

17 mei 2013

Als je denkt alle relatiemarketingevenementen al een keer te hebben meegemaakt, helpt Events je graag uit de droom. Er verschijnen namelijk altijd weer nieuwe en spannende belevenissen aan de horizon. Het Hurks Polo Championship is zo’n belevenis.

Onlangs schreef Events al iets over het Hurks Polo Championship en de bijzondere sfeer die de gasten hier te wachten staat. Het evenement vindt op 14 en 15 september aanstaande plaats, op een groot en fraai landgoed in het Brabantse Middelbeers. Organisator Polo Republic tekent voor een setting die stijlvolle chique moeiteloos combineert met de ambiance van het informele buitenleven en de bijzondere tradities van de in Nederland nog niet zo bekende polosport. Dat daarnaast de gastvrijheid en de hospitality van het hoogste niveau zijn, spreekt volgens de maatstaven van Polo Republic voor zich. Om de intimiteit van het Hurks Polo Championship te waarborgen, is het een besloten evenement en is de organisatie is zeer terughoudend naar de pers.

Zakelijke arrangementen
Vanwege de uiteenlopende wensen en doelstellingen van de genodigden, heeft Polo Republic verschillende zakelijke arrangementen samengesteld. Bijzonder is dat alle arrangementen all inclusive zijn; je weet dus precies waar je aan toe bent. De verschillende ontvangstruimtes bevinden zich in het tot in de finesses stijlvol ingerichte dubbeldeks VIP-paviljoen, waarvan de begane grond over een overdekt terras beschikt. Daarnaast is er een ruim opgezet zonneterras en staan er aan de promenade een aantal pagodetenten. Door de slimme indeling van zowel het paviljoen als de promenade en het zonneterras zitten eigenlijk alle gasten op de eerste rang. Het Hurks Polo Championship begint ’s middags, maar je kunt de dag al eerder beginnen, bijvoorbeeld met een kleine ontvangst in het landhuis, waarna een koets met paarden jou en je gasten naar het speelterrein vervoert. Omdat het evenement in het weekend plaatsvindt, wordt er bovendien voor een compleet kinderprogramma gezorgd. Events zet de zakelijke arrangementen alvast voor je op een rijtje.

Loge
Op de eerste verdieping van het VIP-paviljoen vind je de exclusieve semi-open loges, met een fantastisch uitzicht over het speelveld. De loges zijn bijzonder fraai ingericht en beschikken over een balkon, een eigen – goed voorziene – barbalie en eigen bediening. Iedere loge is geschikt voor 26 personen.

Pagode
Naast het zonneterras staan een aantal exclusief af te huren pagodetenten. Ook hier een tot in de kleinste details stijlvolle inrichting, een eigen – goed voorziene – barbalie en eigen bediening. De pagode zelf is zeer geschikt voor een ongestoord gesprek, terwijl het mooie zonneterras zich prima leent voor een blik op de wedstrijd, natuurlijk onder het genot van de lekkerste hapjes en drankjes. De pagode is geschikt voor 20 personen.

Tafel
Wanneer je het liever wat kleiner houdt, is het tafelarrangement een goede optie. De tafels met zitplaatsen zijn geschikt voor 10 personen en staan onder de overkapping van het VIP-paviljoen, direct aan het poloveld. Op tafel staan de gevulde koelers al klaar en een van de cateringmedewerkers zorgt ervoor dat het jou en je gasten aan niets ontbreekt.

Meetingpoint
Ook het meetingpoint is een wat kleinschaliger optie, die echter qua hospitalityniveau niets onderdoet voor de andere arrangementen. Je beschikt over een hoge tafel met in ieder geval 6 comfortabele zitplaatsen. Bij aankomst staat de fles bubbels al op je te wachten en een van de cateringmedewerkers voorziet jou en je gasten de hele middag van tongstrelende hapjes en drankjes.

Spektakel
Los van de stijlvolle ambiance waar je je voor een dag in onderdompelt, zijn er natuurlijk ook nog de polowedstrijden. Aan het Hurks Polo Championship nemen diverse internationale teams deel en het spelniveau ligt dan ook hoog. Het is een verrassende en spectaculaire sport om naar te kijken en het is bovendien een sport die je bepaald niet iedere dag ziet. Als je je relaties of medewerkers dus echt iets wilt laten beleven, is een bezoek aan het Hurks Polo Championship zeker het overwegen waard. Oh, en voor je je zorgen maakt over je garderobe: de tijd dat polowedstrijden alleen werden bezocht door chique hoeden en strakke pakken, zijn gelukkig voorbij.

De arrangementen die Polo Republic voor het Hurks Polo Championship heeft samengesteld, zijn allen inclusief het entertainmentprogramma voor de kinderen en inclusief een parkeerkaart per twee personen. Meer informatie over de mogelijkheden vind je op www.polorepublic.com.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!