Back Back Nieuws

Sport- en Belevingscentrum De Scheg bewijst zich als evenementenlocatie

20 augustus 2015
Sport- en Belevingscentrum De Scheg in Deventer is een veelzijdige locatie op het gebied van sport, recreatie en evenementen. Onlangs heeft De Scheg een nieuwe doelgroep verwelkomt, door als evenementenlocatie voor het 200-jarig bestaan van Groninger Studentencorps Vindicat te fungeren.

Lustrumfeest in het zwemparadijs
De grootste en oudste studentenvereniging van Nederland heeft onlangs haar 200e levensjaar gevierd door een lustrum te organiseren. Onderdeel van dit lustrum was het organiseren van een exclusief feest met ruim 1.500 studenten in zwemparadijs De Scheg. Tijdens dit evenement heeft De Scheg zich getoond als evenementenlocatie met vermaak voor grote groepen. Muziek, horeca, veiligheid en sfeer, alles was verzorgd voor een weergaloze poolparty. Mede dankzij dit evenement laat De Scheg zich van een andere kant zien en bewijst zij zich als locatie voor (zakelijke) evenementen.

Congres- en vergaderlocatie
Naast evenementen is De Scheg geschikt als vergader- en congreslocatie. Er is ruimte voor meer dan 5.000 gasten. De Scheg maakt ook van zakelijke evenementen (on)gewone beleving.

Een sfeerimpressie van de poolparty gemaakt door Vindicat:
Poolparty - Lustrum Vindicat 2015 from Vindicat Lustrum on Vimeo.

Fotocredits:  Sportbedrijf Deventer

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!