Spoorwegmuseum verandert in Winter Station Spoorwegmuseum verandert in Winter Station
Back Back Nieuws

Spoorwegmuseum verandert in Winter Station

24 november 2023

Het Spoorwegmuseum wordt in de kerstvakantie weer betoverend mooi. Tijdens Winter Station krijgt het hele museum een metamorfose, de winterse gezelligheid spat er vanaf. Ook dit jaar kunnen tijdens Winter Station de ijzers weer uit het vet, tussen de prachtige oude treinen van het Spoorwegmuseum ligt een echte ijsbaan. 

Schaatsen

De grote publiekstrekker van Winter Station is de ijsbaan. Hoe bijzonder is het om op de schaats langs reusachtige treinen te glijden? Schaatsen zijn gratis te leen, maar neem wel je eigen handschoenen mee. Natuurlijk ontbreken de koek en zopie, glühwein en snert niet. Iedere middag na 16 uur gaan het volume van de muziek omhoog en de discolampen aan voor discoschaatsen! Een ideale activiteit om samen met je vrienden of familie te doen.

Activiteiten

Niet alleen de ijsbaan en de aankleding zorgen voor een warme wintersfeer, dagelijks is er live-muziek of zijn er andere optredens. In de Expo draait de antieke carrousel weer zijn rondjes, buiten kun je marshmallows roosteren boven speciale gashaarden.

Dit jaar is reserveren voor Winter Station verplicht.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!