Back Back Nieuws

Spoorwegmuseum pakt uit met 'Winter Station Ice Events'

08 juni 2012
In de maanden december 2012 en januari 2013 verandert Het Spoorwegmuseum zoals vanouds weer in het sfeervolle 'Winter Station'. Nieuw zijn dit jaar de 'Winter Station Ice Events' en 'X-mas Ice Events'.

 

Exclusief te huur

In samenwerking met evenementenbureau KEK Events en cateraar Maison Van den Boer creëert Het Spoorwegmuseum een en sfeervolle entourage voor bedrijfsfeesten, congressen of andere evenementen. Het museum is daarbij exclusief te huur voor groepen van 80 tot 3.000 personen. Ontvangst van de gasten vindt plaats in de klassieke ruimtes van het historische Maliebaanstation, het feest vindt plaats rond de ijsbaan tussen de levensgrote stoomlocomotieven.

 

Winter Station Ice Events

De Winter Station Ice Events in Het Spoorwegmuseum zijn op maat gemaakte trendy evenementen die geheel naar wens worden ingevuld. Verrassend entertainment: een op maat gemaakte show op ijs, icecarving-shows, spectaculaire demonstraties van ijsdansers en ijsdanseressen op de ijsbaan in het museum, workshops met ijs, drankjes van de ijsbar en natuurlijk podiumartiesten en bands. Winter Station Ice Events & X-mas Ice Events zijn feesten waarbij de gasten culinair zullen genieten door de catering verzorgt door Maison van den Boer.

 

Extra mogelijkheden door samenwerking KEK Events

De grote trekker tijdens Winter Station is de overdekte ijsbaan waar men tussen de historische treinen naar hartenlust kan schaatsen. Een ideale locatie voor een origineel personeelsfeest of eindejaarbijeenkomst, zakelijke kerst- of nieuwjaarsbijeenkomst. Door de samenwerking met evenementenbureau KEK Events biedt Het Spoorwegmuseum nu extra mogelijkheden voor een evenement op deze unieke locatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!