Back Back Nieuws

Spoorwegmuseum gastheer van event 'Bright and Cloudy'

20 september 2013
IT Security Specialist ON2IT organiseerde op 12 september in Het Spoorwegmuseum het vision event ‘Bright and Cloudy’. Vooraanstaande sprekers uit binnen- en buitenland praatten ca. 200 specialisten uit het werkveld bij over de laatste trends op het gebied van veiligheid en informatietechnologie. Na de plenaire sessies in de exporuimte van o.a. TNS Nipo en Forrester vonden er op verschillende plekken in het museum speciale break-out sessies plaats.

De dag startte in de ruime Expositieruimte van het museum met een aantal plenaire lezingen. Aan de hand van recent onderzoek  door TNS Nipo en gerenommeerde sprekers van o.a. Forrester en Ziggo werden de 200 vakspecialisten bijgepraat over de laatste trends en technologische ontwikkelingen voor het bouwen van een veilige omgeving voor de meest kritische gegevens van organisaties. 's Middags verspreidden de deelnemers zich door het hele museum voor speciale break-out sessies. Deze vonden plaats in o.a. De Bedrijfsschool, Wachtkamer 1e en 2e klasse, de Centrale en het restauratierijtuig ‘de Blauwe Roemeen’. Speciaal voor ‘Bright and Cloudy’ creëerde Het Spoorwegmuseum centraal in het museum een plein omgeven door oude, historische treinen waar de lunch en borrel plaatsvonden. Omgeven door deze prachtige historische machines waanden de deelnemers zich weer even in een tijdperk waar internet en smartphones niet vanzelfsprekend waren.

Geavanceerd transport
‘De reden waarom wij voor het spoorwegmuseum hebben gekozen is omdat wij, naast de ambiance en de verschillende mogelijkheden van deze unieke locatie, staan de treinen symbool voor het geavanceerde transport uit het verleden’, vertelt Wendy Greve, organisator van ‘Bright and Cloudy’ en marketing Manager van ON2IT. ‘Vandaag de dag  hebben wij het Internet als geavanceerd transport (medium). En dat is waar deze dag om draaide. Mensen inspireren en bewegen om te zorgen dat het transport van data zó bewaakt wordt, dat een organisatie te allen tijde door kan werken. Juist deze brug tussen het verleden en heden vonden wij mooi bij ons evenement passen.’ Aldus Greve.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!