Sponsordiner met veiling voor Nationaal JenevermuseumSponsordiner met veiling voor Nationaal Jenevermuseum
Back Back Nieuws

Sponsordiner met veiling voor Nationaal Jenevermuseum

28 november 2018

Het Nationaal Jenevermuseum Schiedam houdt op zaterdag 1 december aanstaande een feestelijk sponsordiner met aansluitend een veiling. De opbrengst van de avond komt geheel ten goede aan het nieuwe educatieve programma van het Jenevermuseum, dat op dit moment een verbouwing ondergaat. 'We hopen het laatste stukje van de begroting voor een groot deel tijdens deze feestelijke avond rond te krijgen,' vertelt directeur Marjolein Beumer. De gemeente Schiedam draagt deze avond een warm hart toe en legt bovenop iedere opgehaalde 2 euro, nog eens 1 euro extra.

Vernieuwing

Het museum werkt op dit moment volop aan de vernieuwing van de inrichting en de tentoonstellingen. Een zeer succesvol sponsortraject leverde al ruim 650.000 euro op, maar er is nog 15.000 euro nodig, om de het laatste begrotingsgaatje te dichten voor educatieve programma's voor volwassenen en kinderen. 'We zijn heel erg blij dat we door het veilen van leuke prijzen van Schiedamse ondernemers, geld op kunnen halen voor ons eigen museum. En met de steun van de gemeente wordt het bedrag ook nog eens verhoogd, aldus een enthousiaste Marjolein Beumer.

Exclusief voorproefje

Tijdens het sponsordiner in de Melcherszaal van het Jenevermuseum zal een exclusief voorproefje worden gegeven van de herinrichtingsplannen. Daarnaast vindt dan ook de veiling plaats, waarbij onder meer een VIP-ontvangst bij Schiedamse distilleerderij Nolet, chocoladeworkshop bij chocolatier De Bonte Koe, originele affiches van Schermer en een complete serie Branderswijn onder de hamer gaan.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!