Back Back Nieuws

Sponsordiner Alterlympics in Hotel restaurant Cuba Libre

29 oktober 2013
In Hotel Restaurant Cuba Libre in Vijlen wordt vrijdag 22 november een sponsordiner gehouden ten behoeve van de alternatieve Olympische spelen, de Alterlympics, die 16, 17, 18 en 19 januari 2014 worden gehouden in Vijlen, Vaals en Landgraaf. Bedrijven, organisaties en particulieren kunnen aan het sponsordiner deelnemen voor een bedrag van 95 euro per persoon.

Belangeloos
Hiervoor krijgen de deelnemers een verzorgde avond met eten, drinken en entertainment. Zo treedt die avond Bonnie St. Claire geheel belangeloos op. Zij is al jaren een vriendin van het Bergdorpje en komt hier regelmatig logeren. De kans bestaat dat die avond ook haar vriendin en zangpartner Jose Hoebee aanwezig is. Daarnaast spelen die avond Guido Staps en Limbo Express (oa bekend van het lied Zumba aus Tirol). Ook zij vragen geen gage.

Alternatieve Olympische spelen
Het idee van de alternatieve Olympische spelen in 2014 is voor het eerst gepresenteerd tijdens d’n Oprechte Leugeneer, een carnavaleske bijeenkomst op 5 februari van dit jaar in Kasteel Vaalsbroek. Burgemeester Reg van Loo van Vaals riep bij die gelegenheid directeur Anya Niewierra uit tot d’n Oprechte Leugeneer.

Zij presenteerde vervolgens de alternatieve Olympische spelen die in Vijlen en Vaals moesten worden gehouden. De Stichting Het Bergdorpje van Nederland heeft het idee serieus opgepakt. Inmiddels is er een organisatie opgezet, onder aanvoering van oud wethouder en loco burgemeester Lambert Jaegers. Ook is er een Comité van Aanbeveling met daarin uiteraard VVV-directeur Anya Niewierra en burgemeester Reg van Loo van Vaals, maar ook gedeputeerde Lebens van de Provincie Limburg.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!