Back Back Nieuws

Sponsor Corendon maakt van Nacht van Oranje een feest voor iedereen

15 december 2014
De Nacht van Oranje staat volgend jaar, op de avond voor Koningsdag, opnieuw op de kalender van Ahoy Rotterdam. In samenwerking met nieuwe sponsor Corendon wordt op 26 april in het Sportpaleis van Ahoy een Oranjefeest georganiseerd met louter en alleen Hollandse topartiesten. Als eerste namen in de line-up zijn Wolter Kroes en Danny de Munk bevestigd. De populaire meezingmedleys, uitgevoerd door GENTS, staan ook weer op het programma.

Goed nieuws voor de liefhebbers van het vaderlandse lied: de ticketprijzen voor de Nacht van Oranje zijn verlaagd, het recept voor de Nacht van Oranje blijft onveranderd: een aaneenschakeling van de grootste Nederlandstalige feestartiesten en de allergrootste hits.

Corendon presenteert
Corendon heeft zich als sponsor verbonden aan de Nacht van Oranje. 'Corendon, o.a. ook sponsor van een Nederlandse schaatsploeg, organiseert met regelmaat muzikale artiestenreizen naar zonnige bestemmingen en past wat ons betreft uitstekend bij de Nacht van Oranje,' zegt eventmanager Jan van Vliet van Ahoy Rotterdam, samen met producent Rocket verantwoordelijk voor de organisatie. 'We zijn blij met de betrokkenheid. Corendon maakt het mede mogelijk om de komende editie de toegangsprijs te verlagen,' aldus Van Vliet. Een kaartje voor de arenavloer van het Sportpaleis van Ahoy kost geen € 40,- maar € 24,-. Daarbij ontvangen ticketkopers per bestelling bovendien een reischeque van Corendon ter waarde van € 50,- en maken ze op 26 april ook nog kans om uit de handen van een van de artiesten een vakantiereis te winnen.

Hollandse muziekfeest
Het concept van de Nacht van Oranje blijft onveranderd: een massaal in oranje uitgedoste menigte viert op ‘Koningsnacht’ feest in het Sportpaleis van Ahoy door mee te zingen en dansen op de grootste Hollandse hits. Het is een ‘Viva Hollandia’ waar Wolter Kroes uiteraard niet mag ontbreken. Voor de 17e keer is de Zaankanter van de partij. Danny de Munk zal op het podium van Ahoy zijn debuut maken tijdens de Nacht van Oranje en voor de derde keer op rij maken Wesley Klein, Danny Nicolay en Danny Froger, alias GENTS, hun opwachting. Het trio neemt weer een aantal blokken met meezingers voor hun rekening. Eind januari zullen meer artiesten bekend worden gemaakt.

Kaartverkoop 
Kaarten voor Nacht van Oranje kun je kopen via Ticketmaster en de kassa van Ahoy 0900 2352469 (€ 0,45 p/m - ma t/m vr van 10.00 tot 14.00 uur). Toegangsprijs: € 19,- voor plaatsen op de 1e ring en € 24,- voor arenakaarten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!