Splinternieuw Fletcher hotel-restaurant BYZOO Emmen geopendSplinternieuw Fletcher hotel-restaurant BYZOO Emmen geopend
Back Back Nieuws

Splinternieuw Fletcher hotel-restaurant BYZOO Emmen geopend

26 maart 2021

Op 26 maart is het splinternieuwe Fletcher hotel in het centrum van Emmen geopend, direct tegenover WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. De opening van het luxe Fletcher Hotel-Restaurant ByZoo Emmen, met het sfeervolle restaurant ByZoo, zorgt ervoor dat de grootste hotelketen van Nederland een nieuwe parel mag toevoegen aan de huidige 103 hotels.

Tegenover WILDLANDS Adventure Zoo

De bouw van het splinternieuwe Fletcher Hotel-Restaurant ByZoo Emmen startte 2,5 jaar geleden. Direct tegenover het hotelgebouw bevinden zich WILDLANDS Adventure Zoo en het Atlas Theater. Vanuit het hotel heeft de gast uitzicht over het Raadhuisplein en een groot deel van het centrum van Emmen. 'Het hotel heeft een schitterend uitzicht en alle trekpleisters liggen op steenworp afstand. Na een avondje Youp van 't Hek of een dagje dierentuin wil je niet weer een kilometerslange rit naar huis afleggen. Dit is een veel aangenamer alternatief en maakt het dagje eropuit ook nog eens helemaal compleet!' vertelt Henk-Jan Klinkhamer – Hotel Manager Fletcher Hotel-Restaurant ByZoo. Het nieuwe hotel beschikt over 88 comfortabele hotelkamers, waarvan 12 luxe kamers en 7 familiekamers. Daarnaast bevat het hotel meerdere zalen die zeer geschikt zijn voor de zakelijke gasten. De moderne faciliteiten van het hotel en de veelzijdige omgeving zorgen ervoor dat het hotel geschikt is voor jong en oud.

Ook voor kinderen

Het luxe hotel bevindt zich in het centrum van Emmen. Niet alleen het hotel is splinternieuw, ook het restaurant heeft een nieuw concept. ByZoo is daarmee het eerste nieuwe restaurantconcept binnen Fletcher. Het hip ingerichte restaurant ByZoo draait een uitgebreid shared dining concept met streetfoodgerechten vanuit de hele wereld. De buitenlandse invloeden van het restaurant staan in lijn met de verschillende ontdekkingswerelden in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen, zo sluiten het hotel en WILDLANDS Adventure Zoo Emmen nauw op elkaar aan. Naast het restaurant bevat het hotel ook een gezellige bar en ruim dakterras met voor de kinderen een kidscorner met klimtoestel. Ook beschikt het hotel over drie vergaderzalen met een capaciteit van twintig personen per zaal en een feestzaal voor bruiloften, feesten en partijen met een capaciteit van maximaal 200 personen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!