Back Back Nieuws

Spierendag in de Winter Efteling

15 november 2012
De jaarlijkse Spieren voor Spierendag werd op zondag 11 november georganiseerd, dit keer in de Winter Efteling. Doel van de dag is om kinderen met een spierziekte (én hun familie) een onbezorgd dagje uit te bezorgen.

310 families
De Stichting Spieren voor Spieren en haar partner Rocks ’n Rivers Outdoor & Evenementen uit Tilburg, trakteerde maar liefst 310 families (totaal 1830 personen) op een fantastische dag. Onder leiding van boegbeeld en ambassadeur Louis van Gaal, waren meer dan 50 vrijwilligers actief om de kinderen te vermaken. Ze werden geholpen om alle attracties in te kunnen.  Daarnaast waren er veel extra winterse opdrachten zoals het sneeuwbal rollen, bobslee fotoshoot en curling. Deze activiteiten waren speciaal aangepast voor de kinderen in een rolstoel of met beperkte spierkracht.

Volgend jaar
Ook volgend jaar wordt de Spieren voor Spierendag weer belangeloos georganiseerd en wel op 8 september in Dolfinarium Harderwijk. Rocks 'n Rivers zal ook dan weer een groot stuk van de organisatie en begeleiding op zich nemen.

Foto: Ambassadeur Louis van Gaal vermaakte de kinderen

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!