Back Back Nieuws

Spieren voor Spieren Gala bij Hotels van Oranje

03 april 2012
De Hotels van Oranje waren onlangs het decor voor het jaarlijkse Spieren voor Spieren Gala, met als doel zoveel mogelijk inkomsten te genereren om spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen. Dit jaar is er een recordopbrengst van maar liefst € 630.000 opgehaald.

 

Verschillende optredens

Het Gala werd ook dit jaar weer bezocht door veel bekende (ex-)topsporters, waaronder Hans van Breukelen, Toon Gerbrands en Jan van Halst. Ook Truus en Louis van Gaal waren als ambassadeurs van de stichting Spieren voor Spieren aanwezig. Naast het diner konden de gasten genieten van verschillende optredens van bijzondere artiesten zoals Nick en Simon, Youp van ’t Hek en Clarence Milton Bekker. Na het optreden van Nick en Simon werd er spontaan € 10.000 geboden voor 200 gesigneerde CD’s. De presentatie was in handen van Mari Carmen Oudendijk en Tom van ’t Hek.

 

Exclusieve veilingitems

Tijdens het Gala konden de aanwezigen bieden op exclusieve veilingitems waaronder een clinic van het Nederlandse dameshockeyteam; een compleet verzorgd Soldaat van Oranje-arrangement met luxe overnachting bij de Hotels van Oranje; een weekend München met Arjen Robben inclusief verblijf en het bijwonen van een thuiswedstrijd van FC Bayern München; en als absolute topper het EK Arrangement voor de kraker Nederland-Duitsland en de finale van het EK Voetbal inclusief vervoer en verblijf.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!