Back Back Nieuws

Spido biedt creatieve zakelijke arrangementen aan

27 juni 2011
Spido verzorgt in samenwerking met Industrieel Toerisme sinds enkele jaren zakelijke groepsarrangementen in de Rotterdamse haven. Per ingang van 28 juni wordt deze samenwerking uitgebreid met de creatieve industrie, waarbij de route van Spido langs uiteenlopende inspirerende bedrijven leidt. Nieuwe partners bij deze rondvaarten zijn de Creative Factory, Spark design & innovation, de Schiecentrale en het nieuwe Luxor Theater.

 

Inspirerende mensen en activiteiten

‘Rotterdam is een populaire vestingplaats voor creatieve bedrijven. De stad bruist van de inspirerende mensen en activiteiten. Zodoende is bij ons de wens ontstaan om deze creatieve sector te koppelen aan het Industrieel Toerisme. Dit heeft geresulteerd in een mooie samenwerking met enkele toonaangevende bedrijven in de creatieve industrie’, aldus Annie Gruisen, directeur Spido.

 

Wie doen er mee

Vier partners hebben zich inmiddels aangesloten: De Creative Factory, hét lanceerplatform voor jonge creatieve ondernemers. Spark design & innovation, één van de meest toonaangevende ontwerpbureaus van Nederland. De Schiecentrale, een vestigingsplaats voor talloze creatieve bedrijven en het nieuwe Luxor Theater, een groot amusementstheater (ca. 1.500 stoelen) gelegen aan de voet van de Erasmusbrug.

 

Kick-off event

Op dinsdag 28 juni organiseert Spido een feestelijke bijeenkomst en wordt tijdens een vaartocht het startsein gegeven voor de verbinding tussen de creatieve industrie en Industrieel Toerisme. De vier nieuwe deelnemende partijen zullen zich aansluitend kort presenteren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!