Back Back Nieuws

Spetterde opening nieuwe eventlocatie Finley

06 februari 2008
Met een spetterend feest voor ruim 200 vip-gasten opende eventorganisator Finley op vrijdag 1 februari het Lichtschip. Het klassieke schip aan de NDSM-pier is de nieuwe toplocatie in Amsterdam. Robuust en authentiek van buiten, maar modern en trendy benedendeks. Kortom, een eigenzinnige en exclusieve locatie voor een businessmeeting, receptie, presentatie of feest in stijl. Chris Zegers verzorgde de officiële opening.

Ga naar de 12 foto's

 

Ga naar het filmpje van Finley zelf en neem een kijkje op het prachtige Lichtschip.

 

De gastenlijst voor het openingsfeest bestond uit BN’ers, zakenrelaties, sociëteitleden en vertegenwoordigers van evenementenbureaus. Ondanks het gure februariweer waren ze allemaal nieuwsgierig naar de nieuwe locatie en als vip uitgenodigd met een exclusieve uitnodiging per flessenpost. De dresscode voor de opening? Fashionably Red!

Alle gasten werden vanaf 7 uur ’s avonds spectaculair ontvangen en met Hummers naar de ontvangsttent op de pier gebracht. Daar werden ze welkom geheten door steltenlopers en was er een rode welkomstcocktail. Het Lichtschip deed deze avond zijn naam eer aan: zowel het interieur als het exterieur van het schip was schitterend uitgelicht en de hele locatie uitgerust met hightech snufjes en techniek voor optimaal licht en geluid.

Na de ontvangst werd de eerste van 10 amuse gerechten geserveerd. Door de verrassende combinaties en stijlvolle presentatie viel deze walking dinner van topcateraar Puur Produkties zeer in de smaak.

Om half 9 verzorgde presentator en tv-ster Chris Zegers de officiële opening. Na een korte introductie over de unieke locatie ging hij met de 2 directeuren van Finley – Remco Smits en Rory Bertram – op het schip op zoek naar de knop om het licht in de toren symbolisch te ontsteken. Met een harde knal, confetti, gelukwensen en een daverend applaus kon het feest echt beginnen. Het programma was hip en clubby met een vrouwelijke DJ, een live sax en veel gezellige mensen.

Finley is als eventorganisator bekend van de locatie “het Witte Huis” aan de Loosdrechtse Plassen. Deze rietgedekte villa werd 5 jaar geleden omgetoverd tot een unieke locatie voor evenementen en zakelijke bijeenkomsten. Ondertussen is Finley uitgegroeid tot een merknaam van een exclusief totaalconcept: de combinatie van een toplocatie, culinaire geneugten en een designomgeving. Finley gaat verder dan het aanbieden van toplocaties en organiseert, inspireert en verzorgt voor haar klanten huwelijksdagen, feesten, diners, fairs, netwerkmeetings en presentaties. Het Lichtschip in Amsterdam is naar eigen zeggen een locatie die perfect past in het Finley-plaatje: stijlvol, uniek en exclusief.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!