Back Back Nieuws

Spel "Dossier: Flikken Maastricht" als uitje

08 oktober 2007
Evenementenbureau Treat en VVV Maastricht lanceren het spel “Dossier: Flikken Maastricht”, gebaseerd op de nieuwe Tros-televisieserie. Wie het dossier bij de VVV ophaalt, kan in de voetsporen van Flikken rechercheurs Eva van Dongen en Floris Wolfs treden en zo zelf een spraakmakende moord oplossen. Het spel is geschikt voor kleine groepen.

De Maastrichtse flikken hebben van de moord op de kunsthandelaar een dossier aangelegd. Hoofdpersoon uit de televisieserie, de Amsterdamse rechercheur Wolfs, is zijn dossier na een cafébezoek echter verloren.

Tijdens een bloedstollende tocht door de stad controleer je alibi’s, inspecteer je de plaats delict en verifieer je getuigen verklaringen. Je ontdekt de waarheid achter gevonden brieven en sms-jes. Je speurzin en analytisch vermogen worden danig op de proef gesteld om dader en motief te achterhalen. Bewijs dat je jezelf een echte Maastrichtse Flik mag noemen.

De moord op de kunsthandelaar is in ongeveer 2.5 uur op te lossen en is geschikt voor iedereen van 8 tot 80 jaar. Het spel is spannend vermaak voor families, vrienden en kleine groepen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!