Spectaculaire show Erasmusbrug luidt nieuwe jaar inSpectaculaire show Erasmusbrug luidt nieuwe jaar in
Back Back Nieuws

Spectaculaire show Erasmusbrug luidt nieuwe jaar in

06 januari 2020

Het nieuwjaar werd dit jaar weer officieel ingeluid met Het Nationale Vuurwerk dat ieder jaar plaatsvindt op de meest iconische skyline van Rotterdam, dé Erasmusbrug. Een recordaantal van 70.000 bezoekers aanschouwde de grootste én meest spectaculaire vuurwerkshow van Nederland dat alweer voor het 13e jaar werd georganiseerd door JMR Event Makers en Fjuze.

Artistieke mapping

Voorafgaand aan dit spektakel realiseerde Laserforum één artistieke mapping op de 139-meter-hoge stalen pyloon. Waarbij verschillende designs tot leven kwamen en via tijdcode de countdown naar 00:00 werd gerealiseerd. De dikke mist maakte het nog even spannend maar gooide gelukkig geen roet in het eten. Het resultaat was een fraaie kleurrijke pyloon die door zijn omvang een lust voor ieders oog was. Vele enthousiaste reacties werden dan ook ontvangen.

Eventix

Tenslotte was het een samenwerking die op wel hele bijzondere wijze tot stand kwam. Dankzij de nieuwe Marketplace van Eventix kwamen beide partijen met elkaar in contact. Tijdens de lancering van het nieuwe platform was ‘Het Nationaal Vuurwerk’  dan ook de eerste lead voor Laserforum en zo ook de eerste succesvolle samenwerking.

Foto: Delkim Dave Fotografie

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!