Spectaculaire metamorfose theaterzaal Spant!Spectaculaire metamorfose theaterzaal Spant!
Back Back Nieuws

Spectaculaire metamorfose theaterzaal Spant!

18 februari 2021

Groen pluche en privétafeltjes creëren clubgevoel

Zodra de deuren van theater, congres- en evenementenlocatie Spant weer open mogen voor live en hybride evenementen zijn ze er klaar voor! Spant is ongelofelijk trots op de nieuwe metamorfose van de theaterzaal. Stalles lounge is het middelpunt van de theaterzaal. De metamorfose staat voor groen pluche, privétafeltjes, intimiteit op 1.5-meter én een geweldig zicht op het podium.

Ideale zit

Directeur van Spant Paul Haighton: ‘Aangezien we naar verwachting nog wel een tijdje te maken hebben met social distance, hebben we veel gesproken met onze opdrachtgevers over de ideale zit op 1,5-meter. De tijdelijke metamorfose is hier het resultaat van. Door de vernieuwde opzet en indeling van onze theaterzaal voel je je als congresbezoeker nog meer VIP als voorheen. We ontvangen veel aanvragen voor na de zomer en kunnen niet wachten om rake live ontmoetingen te organiseren.’

Duurzaam beleid

Wat opvalt is dat Spant niet kiest voor rode theaterstoelen maar juist voor groen. Hiermee maken ze meteen een statement naar hun duurzame beleid. Buiten dat de groene stoelen sfeervol passen in de theaterzaal, heeft Spant altijd oog voor duurzaamheid. Met deze nieuwe theatersetting zijn alle denkbare evenementen zoals een partnerdag, masterclass, personeelsbijeenkomst, talkshow of productpresentatie te organiseren.

Livestream events

Ben je op zoek naar een bijzondere plek voor livestream of hybride events? Door de flexibiliteit van de theaterzaal met studio setting is het op dit moment perfect voor livestream events. Ook is het mogelijk uit te breiden naar een hybride evenement of zelfs over te stappen naar een live event.

Foto: Nathan Reinds

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!