Back Back Nieuws

Spectaculaire Kick Off Fresh Park Venlo

25 juni 2008
Evenementen- en Organisatiebureau Organice uit Panheel organiseerde voor ZON Fresh Park uit Venlo het evenement om de nieuwe naam van het bedrijventerrein te lanceren. Onder grote belangstelling van omwonenden, relaties, pers, overheid en belanghebbende werd deze onthuld.

Reden voor de naamsverandering was de nieuwe structuur van het Venlose bedrijf ZON holding, waar twee aparte units onder vallen; Zon Fruit & Vegetables, verantwoordelijk voor de marketing, verkoop en logistiek van groente en fruit. En Fresh Park Venlo, het 130 hectare grote businesspark waar ondernemers in versartikelen gevestigd zijn.

Dagenlang was de nieuwe naam, prominent aanwezig op de 40 meter hoge mast langs de A73, bedekt geweest met een giga boodschappentas van acht bij zeven meter. Alle aanwezigen hielden de adem in toen de mast, onder begeleiding van spanning opbouwende muziek, van de mega tas werd ontdaan. Confetti en streamers, in de kleuren van de nieuwe huisstijl, completeerde dit heugelijke moment.

Vervolgens konden gasten met lef de mast van dichtbij gaan bekijken. Met behulp van de kraan werd men, gezeten op een tribune, ruim vijftig meter de lucht in getild. Een unieke belevenis die op menig mobieltje werd vastgelegd.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!