Back Back Nieuws

Spectaculaire evenementenlocatie Level Eleven geopend

26 september 2012
Direct naast Amsterdam Centraal Station is op de hoogste verdieping van de Zilveren Toren een spectaculaire evenementenlocatie geopend. Level Eleven is een multifunctionele ruimte te boeken voor diners, bedrijfsfeesten, recepties en particuliere feesten zoals bruiloften. De locatie biedt spectaculair 360 graden uitzicht over Amsterdam en het IJ en is tevens een officiële trouwlocatie.

Rond en futuristisch
Het gebouw is ontworpen door het vermaarde architectenbureau Oyevaar-Stolle-van Gool. Het is een opvallend gebouw vanwege haar ronde vorm, de pui is geheel van glas en rondom voorzien van ramen. Het interieur is ontworpen door interieurarchitect Heinz Julen en heeft veel ronde vormen met een kosmopolitische uitstraling.

Locaties in Amsterdam
Voor Regardz is dit alweer de vierde locatie in Amsterdam. Er zijn momenteel 13 Regardz locaties verspreid over Nederland. ‘De laatste jaren heeft het hospitality bedrijf haar focus verlegd naar bijzondere bijeenkomsten die het verschil maken. Wij richten ons op bijzondere locaties daar hoort deze zeker bij.’ Level Eleven is echt een aanwinst voor Amsterdam en voor ons” aldus Pieter Aalbers, CEO van Regardz.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!