Spectaculair showmoment NOVA: Het verhaal van een visieSpectaculair showmoment NOVA: Het verhaal van een visie
Back Back Nieuws

Spectaculair showmoment NOVA: Het verhaal van een visie

19 april 2022

Vanaf deze week is showmoment NOVA te boeken voor congressen, zakelijke diners en bedrijfsevenementen. NOVA vertelt over de geboorte, valpartijen en successen van bedrijven. Het is een meeslepend optreden met dans, muziek en in de hoofdrol: licht. Deze spectaculaire show is nu te boeken via entertainmentbureau The Fireflies.

Van idee naar succesvolle realiteit

NOVA staat voor de geboorte van een ster. Elk succesverhaal begint met een idee, passie en een team. Dit idee wordt niet zomaar een groot succes. De groeicurve gaat met vallen en opstaan, nooit in een rechte lijn. Een doordachte choreografie vertaalt deze reis naar het podium. De show duurt in totaal 5 minuten.

Unieke toevoeging tot een evenement

De artistieke vertaalslag naar een strak, creatief showmoment zorgt voor een uniek element op evenementen die lang bijblijft. Er zit dan ook veel aandacht in de creatie hiervan. De showelementen zijn volledig op maat gemaakt, van gecomponeerde muziek tot eigen geproduceerde kleding. De choreografie combineert invloeden van moderne dans en hiphop en zet het licht in de hoofdrol. Het resultaat is een energieke en kunstzinnige show die breed in te zetten is. Hierbij is er de mogelijkheid om de show te personaliseren met kleuren en uit te breiden met live muzikanten.

NOVA daagt de status quo uit

NOVA is de eerste show ontwikkeld door entertainmentbureau The Fireflies in samenwerking met zusterbedrijf Plugged Live Shows uit Breda. 'We liepen al langere tijd met het idee om een boekbare show te ontwikkelen die verfrissend is, de status quo uitdaagt en meer neigt naar art dan entertainment,' aldus Sofie Colmbijn van The Fireflies. 'Er zit vaak een kloof tussen de maatwerk en boekbare shows qua kwaliteit en budget. Met NOVA spelen we hierop in.'

 

Meer weten over NOVA? Via www.nova-show.com kun je alle informatie vinden en de brochure downloaden. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!