Speciale uitzending Night of Live! Speciale uitzending Night of Live!
Back Back Nieuws

Speciale uitzending Night of Live!

24 augustus 2020

Op 25 augustus vindt live vanaf de A’DAM Toren in Amsterdam de uitzending plaats van Night of Live 2020. Vanaf 21.00 uur tot ongeveer 22.00 uur interviewen Stijn Oude Vrielink en Arjen Lemstra verschillende eventprofessionals uit de branche en laten on the spot beelden en acties zien van locaties en gebouwen verspreid over het hele land die in alarmerend rood zijn uitgelicht.​ ​'We hebben die avond maar 1 doel: een duidelijk en brandend signaal uitsturen richting de politiek, de pers en de bevolking van Nederland', aldus Stijn.

ROOD

Patrick Roubroeks van XSAGA, Robert de Vries van Quality Bookings, Kim Borrel van Theater Amsterdam, Peter van der Veer van Jaarbeurs en Babs Nijdam van Amerpodia kijken samen met Pieter Bas Boertje terug op actie op het Malieveld. We laten beelden zien van locaties die ROOD zijn uitgelicht over het hele land.

Programmamaken on the spot

‘We gaan letterlijk on the spot een programma maken’, vertelt Arjen Lemstra enthousiast. ‘Er lopen nog een paar acties om te zorgen dat er meer petities worden getekend. Bijvoorbeeld André Hazes Jr. die tijdens Het Bossche Zomertheater een actie gaat doen.’ De link naar de uitzending vind je op www.nightoflive.nl.

De uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door: A’DAM Toren, de Eventfabriek en Netstar-AV

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!