Back Back Nieuws

Speciale tarieven in Kasteel Wijenburg

28 augustus 2009
Kasteel Wijenburg in Echteld introduceert speciale locatietarieven voor trainingen en workshops op de maandagen en dinsdagen. "De tarieven zijn erop gericht om het mogelijk te maken van een gemiddelde locatie ineens terecht te komen in een prachtig, klein en inspirerend kasteel," zo laat de locatie weten.

 

Centraal gelegen

Kasteel Wijenburg ligt in Echteld (vlakbij Tiel), 2 minuten van de A15 en niet ver van knooppunt Deil. "Zo centraal gelegen is het een ideale trainingslocatie voor cursisten en deelnemers die uit het hele land moeten komen."


Ondersteuning

Het kasteel staat groepen altijd exclusief ter beschikking. "De gastvrijheid van kasteel Wijenburg ondersteunt trainingen of workshops en zorgt voor extra rust, ontspanning en inspiratie." Trainers kunnen gebruik maken van diverse prachtige salons, sfeervolle zalen en een fraai buitenterrein. Alle moderne presentatiefaciliteiten zijn aanwezig. Bovendien heeft de keuken van Kasteel Wijenburg een uitstekende reputatie hoog te houden en verzorgt graag de lunch of het diner.

 

Overnachting mogelijk

In samenwerking met het pal naast Kasteel Wijenburg gelegen Hotel van Balveren worden tevens arrangementen voor overnachting aangeboden, zodat ook meerdaagse trainingen  mogelijk zijn.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!