Speciale BID Positivity Awards voor positieve mensen en bedrijvenSpeciale BID Positivity Awards voor positieve mensen en bedrijven
Back Back Nieuws

Speciale BID Positivity Awards voor positieve mensen en bedrijven

18 november 2020

Net zoals veel andere branches heeft ook de evenementenbranche het moeilijk. Juist in deze tijden staan er een hele hoop mensen en bedrijven op met mooie initiatieven die zorgen voor positiviteit. Om deze positieve mensen en bedrijven te belonen, kunnen zij nu genomineerd worden voor een BID Positivity Award.

De BID Positivity Awards

De BID Positivity Awards bestaan uit vier categoriën, waarin je mensen kan nomineren. Namelijk één voor de meest positieve bekende Nederlander, de meest positieve onbekende Nederlander, het meest positieve bedrijf of Non-Profit Organisatie en één voor de meest positieve overheidsorganisatie. Dit zijn er meer dan vorige jaren. Ali B, de voorzitter van de vakjury, zegt hierover dat mensen en bedrijven die een positief lichtje uitstralen juist in deze tijden waardering moeten krijgen. De awards worden sinds 2018 jaarlijks uitgereikt met normaalgesproken één landelijke winnaar. Nu worden er met alle mooie, lokale en regionale initiatieven die gerealiseerd zijn per provincie een award uitgereikt. Namelijk één voor de meest positieve Nederlander in de provincie en één in de categorie ‘Meest Positieve Bedrijf of Non-Profit Organisatie' in de provincie.

Blijk van waardering

Om je waardering te tonen aan een persoon of bedrijf, kun je iemand nomineren voor een award. Dit mag iedereen zijn: je buurvrouw die af en toe voor iemand kookt, de lokale supermarkt die een ouderenuurtje heeft ingesteld of bijvoorbeeld iemand uit de zorg die je heel erg waardeert. Het publiek zal grotendeels bepalen wie er gaat winnen. Stemmen op genomineerden kan van 18 december t/m 5 januari 2021 in de categorieën ‘Meest Positieve Nederlander’ en ‘Meest Positieve Bedrijf of Non-Profit Organisatie’. Bedrijven of personen met de meeste stemmen worden provinciewinnaars en gaan door naar de finale. Hier bepaald de vakjury vervolgens de landelijke winnaar. Deze wordt op 19 januari 2021 bekend gemaakt, tijdens de Big Improvement Day. In de overige categorieën kiest de vakjury de winnaar uit de top 5 met de meeste stemmen.

Een bedrijf of persoon nomineren? Dat kan via deze site.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!