Back Back Nieuws

Spant! en Starlive organiseren Gooisch Oranjebal op avond voor Koningsdag

29 januari 2015
Spant! en Starlive organiseren op zondag 26 april vanaf 20:00 uur het ‘Gooisch Oranjebal Spant de Kroon’. Op de vooravond van Koningsdag kunnen bezoekers zich onderdompelen in een bruisend feest met diverse muziekstijlen in de verschillende ruimtes. Van hedendaagse dance en popmuziek tot seventies/eighties en Hollandse meezingers. Kortom, voor ieder wat wils. Dansen, meezingen en feesten onder één dak, met een groot foodplaza voor de inwendige mens.

30+ publieksevent
Directeur van Spant! Paul Haighton: ‘We zijn er trots op om als eerste in het Gooi, samen met Starlive, een groots 30+ publieksevent op de avond voor Koningsdag te kunnen organiseren. Een avond vol muziek, dans, lekker eten en gezelligheid. We toveren Spant! om tot een sfeervol Oranje festival met diverse muziekstijlen en een food plaza dat ook tot na middernacht geopend is. Met de energie die je samen die avond op ons Gooische Oranjebal opdoet ben je de volgende ochtend fris voor al het leuks dat Koningsdag te bieden heeft.’

Bruisende sfeer
Directeur van Starlive Jan Eleveld: ’Samen met Spant! zetten we een avond neer voor iedereen die in een bruisende sfeer op een gezellige manier los wil gaan. Op muziek van DJ Peter Snijders of de waanzinnige Grooveline partyband die live on stage hedendaagse dance en popmuziek speelt, waaronder Rihanna, Lady Gaga en David Guetta, maar ook de grote discokrakers uit de jaren '70 en hits uit de jaren '80 en '90. Feesten en meezingen met lekkerste Hollandse hits kan je met DJ Barry Brand, Michel Bak en The Cooldown Café op het omgedoopte Hollandse Heinekenplein’.

Foto: Grooveline

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!