Back Back Nieuws

Sony introduceert nieuwste AV-oplossingen op ISE 2016

09 februari 2016
Sony is terug op ISE in de RAI met het thema Beyond Definition. Het thema verwijst naar hoe de nieuwste reeks innovatieve AV-oplossingen van Sony kunnen zorgen voor nieuwe werk- en leergewoonten én betere communicatie, samenwerking en besluitvorming. 

De stand van dit jaar huisvest onder andere een DOME met visualisatie- en simulatietoepassingen van Sony. Op de stand kunnen bezoekers Sony's nieuwste toepassingen ontdekken voor het bedrijfsleven, het onderwijs en de detailhandel. Sony zal op zijn stand een aantal AV-projectie- en AV-displayoplossingen tonen voor deze markten.

Bedrijfsleven en onderwijs
Op de ISE kunnen bezoekers kennis maken met de nieuwste Sony oplossingen voor het bedrijfsleven en onderwijs. Met deze oplossingen wordt elke ruimte een creatieve werk- of leeromgeving.

Sony blijft toonaangevend op het gebied van projectie met laserlichtbron-technologie (Z-Phosphor™) en introduceert diverse nieuwe laserprojectoren tijdens ISE. De nieuwe projectoren zijn op vele vlakken inzetbaar, bijvoorbeeld in het onderwijs of bedrijfsleven en bij grote evenementen. Sony's vergader- of presentatie-oplossing Vision Presenter, met onder andere touch screen is ook op de ISE 2016 te zien. Met Vision Presenter hebben gebruikers alle inhoud op één scherm en kunnen ze dynamische presentaties geven door eenvoudig met hun vinger te vegen over hun tablet. Ook toont Sony zijn nieuwste innovaties op het gebied van 4K-visualisatie aan de hand van 4K-simulatieprojectoren.

Mediaoplossingen
Sony presenteert op de ISE zijn reeks mediaoplossingen voor elk budget en elke toepassing, bijvoorbeeld in het bedrijfsleven, in het onderwijs of bij live-evenementen.

Onderdeel hiervan is de draagbare alles-in-één live-contentproducer Anycast Touch AWS-750, die compatibel is met het brede aanbod aan externe SRG- en BRC-camera's van Sony. Samen vormen ze de perfecte live-productieoplossing die voordelig en eenvoudig te bedienen is. Ook is er ook een reeks camcorders te bewonderen die geschikt zijn voor het maken van enkele en meerdere opnamen, in Full HD of 4K. Verder kunnen bezoekers ook de 4K- en HD-stand-alonespeler PMW-PZ1 van Sony bekijken. Met de veelzijdige PMW-PZ1 kunnen gebruikers volwaardige content van de modernste technologieën afspelen. Het apparaat ondersteunt alle codecs van HD tot 4K met de hoogst mogelijke kwaliteit door gebruik te maken van USB-3 IF met framesnelheden tot wel 60p. 

Mondiale input
'Sony's nieuwste serie geïntegreerde AV-oplossingen is ontwikkeld met input van belanghebbenden van over de hele wereld. Dit jaar kunnen bezoekers van onze stand ontdekken hoe deze oplossingen aan hun eisen kunnen worden aangepast, hoe ze eindgebruikers kunnen helpen hun werk- en leergewoonten te verbeteren én hoe ze kunnen leiden tot betere communicatie, samenwerking en besluitvorming', aldus Damien Weissenburger, Business Head of Corporate & Education Solutions, Sony Professional Europe.

Als je meer wilt weten over Sony's AV-oplossingen, kom dan naar de stand op ISE 2016, stand 1-H120, of ga naar de Sony-websiteGoed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!