Back Back Nieuws

Solveon en PANGAEA stellen expertise beschikbaar aan leden CLC-VECTA

04 juli 2012
CLC-VECTA Centrum voor Live Communication heeft met ingang van 1 juli incassobureau Solveon en full service internetbureau PANGAEA als preferred suppliers aan de vereniging weten te verbinden. Met het sluiten van deze samenwerkingen krijgen de leden van CLC-VECTA toegang tot extra kennis en expertise en profiteren ze van financieel voordeel.

 

Meerwaarde

‘We hebben goed gekeken naar de actualiteit en onze leden gevraagd welke diensten en producten ze misten in het aanbod van partners & preferred suppliers en daarin aansluiting gevonden bij Solveon en PANGAEA. In een tijd waarin je met moeite je factuur betaald krijgt en de importantie van internet nog steeds toeneemt, zijn we blij dat Solveon en PANGAEA hun kennis en expertise op het gebied van creditmanagement en internet marketing gaan delen met onze leden’, aldus Riemer Rijpkema, directeur CLC-VECTA.

 

Over Solveon

Als zelfstandige dochteronderneming van de ABN AMRO Bank N.V. verzorgt Incassobureau Solveon het gehele incassotraject. Van debiteurenbeheer tot minnelijke en gerechtelijke incassotrajecten, waarbij veel waarde wordt gehecht aan het correct en tijdig afwikkelen van de geïncasseerde gelden, maar ook het minimaliseren van het afbreukrisico, risicopreventie en juridische bijstand zodat de opdrachtgever met zijn cliënt geen onnodige schade oploopt.

 

Over PANGAEA

PANGAEA is een full service internetbureau dat hoort bij de top 5 internet marketing bureaus van Nederland. PANGAEA levert diensten van internet strategie en concepting tot implementatie, webmastering en beheer en heeft, samen met de KMGroup, kennis van en ervaring in vrijwel alle aspecten van het internet om haar klanten succesvol te maken. Die kennis en ervaring is in de afgelopen jaren uitgebreid met specifieke branchekennis door de werkzaamheden die PANGAEA voor CLC-VECTA heeft verricht.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!