Back Back Nieuws

Sofitel Legend The Grand neemt Prestigious Star Awards in ontvangst

15 september 2014
De Prestigious Star Awards 2014 zijn vrijdag 12 september uitgereikt in Londen. Sofitel Legend The Grand Amsterdam won de award in de categorie Most Prestigious Meeting Venue 2014. De Prestigious Star Awards zijn wereldwijd de enige awards voor de 'luxury venue industry'. Tijdens de jaarlijkse uitreiking komen ruim 100 mensen samen uit het Prestigious Venues netwerk, en worden 's werelds 10 beste venues bekendgemaakt.

Jury
De jury gaf als commentaar dat met name de diversiteit van de InspiredMeetingsĀ™-zalen en het serviceniveau doorslaggevend waren in het jurybesluit. 'Van historische monumenten tot state-of-the-art boardrooms, The Grand is absoluut een unieke vergaderlocatie in het centrum van Amsterdam waarbij persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat.'

Beloning
'Wij zijn zeer vereerd deze prijs te mogen winnen. Het is een fantastische beloning voor het team van mensen die ons hotel maken tot de Most Prestigious Meeting Venue 2014 en voor het legendarische gebouw waarin we mogen werken', aldus Kees Hogetoorn, Director of Sales & Marketing van Sofitel Legend The Grand Amsterdam.

Foto: de winnaars met Habib Amir (links) en Jessamie Dunton-Rose, Director Prestigious Venues (rechts)

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!