Back Back Achter de schermen

Sociale Media, wat is dat ook al weer?

11 juni 2008

Morgen, 12 juni, ben ik ervaringsdeskundige in Utrecht.

Zoiets overkomt je ook niet iedere dag. Een lange, lange dag zal het gaan over Sociale Media.  Op uitnodiging van Erno Hannink probeer ik de valkuilen en de mogelijkheden van deze mooie wereld te beschrijven. Je kent het toch wel Sociale Media? Nooit van gehoord?  Neem dan even de tijd voor dit. Alvast een voorproefje…met deze presentatie start het event morgen;

Hier ook nog een you-tube filmpje in Jip en Janneke taal. Ik ben al vol voorpret. Een deel van de deelnemers kan ik al in de poppetjes van de ogen kijken, de organisatoren volg ik via hun blogs; Erno Hannink en Laura Babeliowsky… en ik kan zelf, als spreker, al laten weten waar het allemaal over zal gaan. Makkelijk en leuk…Napret is in handen van Punkmedia 's Winkeldermaat die alles op foto en film zal vastleggen natuurlijk…kleine wereld.

Ik verheug me er op!

Geschreven door Anna-Maria Giannattasio , eigenaar Puur Events met onder andere Bedrijfsuitjes in Amsterdam en bedrijfsuitjes in Utrecht. Winnaar Dutch Social Media Star en oer blogger Highprofile.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!