Back Back Nieuws

SnowWorld Landgraaf breidt uit

27 augustus 2006

Vanwege het succes van de afgelopen seizoenen is SnowWorld Landgraaf onlangs gestart met een uitbreiding van het grootste indoor wintersportdorp ter wereld. Met deze uitbreiding komen er ook weer nieuwe arbeidsplaatsen vrij.

Aangezien het bezoekersaantal van het grootste indoor wintersportdorp elk jaar toeneemt, afgelopen jaar 1,4 miljoen bezoekers, heeft SnowWorld Landgraaf besloten om te gaan uitbreiden. In de eerste bouwfase is het restaurant “Snowfriends” uitgebreid met een wintertuin van 300 m2 inclusief en een kinderspeeltuin. Tevens zijn er in deze ruimte nieuwe keukenunits geplaatst waardoor de variëteit in het horeca assortiment een positieve impuls heeft gekregen.

In de tweede bouwfase worden de kantoorruimtes en de wintersportzaak uitgebreid. Vooral het uitbreiden van de kantoorruimtes was noodzakelijk om het groeiende personeelsbestand ook een werkplek te kunnen bieden.

Vanaf oktober 2006 zal gestart worden met de bouw van het SnowWorld hotel. Dit hotel zal bestaan uit 5 verdiepingen met een totaal van 400 bedden. Door de bouw van het hotel komen er nog eens 50 arbeidsplaatsen vrij hetgeen een positief effect zal hebben op de werkgelegenheid in Zuid- Limburg.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!