Back Back Nieuws

Snow in de verboden vallei

19 november 2012
Het Winterland bij St(r)andplaats Nederzandt is officieel geopend met het après-skifeest 'Snow in de verboden vallei' op zaterdag 17 november, voorheen bekend als Snow Valley. Onder juridische druk van de adviseur van Dance Valley en Dutch Valley heeft de organisatie de naam op het laatste moment nog moeten aanpassen.

Worst en glühwein
‘Vanaf 20.00 uur konden alle Heidi’s en Antons genieten van de Nederzandtse dennebomen,  gezellige lichtjes, broodjes worst en glühwein. Voor het echte winterse gevoel mocht de après-skimuziek natuurlijk niet ontbreken. Tiroler DJ Jim Heineman zorgde samen met Barry Badpak en DJ Ferocius voor de juiste sfeer, waardoor iedereen na dit feest nóg meer verlangde naar de wintersport. En voor wie het ondanks de skikleding te koud bleek, waren er niet alleen heerlijke knapperende vuurtjes, maar kon er ook opgewarmd worden in de hottub met uitzicht op de prachtige duinen en de hossende feestgangers’, aldus de organisatie.

Outdoor4Disabled
Bezoekers konden niet alleen kennis maken met het  Winterland, maar ook met de Stichting Outdoor4Disabled, een stichting die St(r)andplaats Nederzandt een warm hart toedraagt. De stichting organiseert ritten met strandrups De Vrijbuiter, die speciaal ontwikkeld is voor mensen met een lichamelijke beperking. De opbrengsten van ‘Snow in de verboden vallei’ gaan naar de stichting, zodat het Noordwijkse strand bij de Langevelderslag voor iedereen toegankelijk is.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!