Snelgroeiende BASH richt vizier op Nederland Snelgroeiende BASH richt vizier op Nederland
Back Back Nieuws

Snelgroeiende BASH richt vizier op Nederland

10 november 2023

Het in Amsterdam gevestigde BASH heeft onlangs €750.000 opgehaald in een nieuwe investeringsronde, waarmee de event app klaar is voor de uitbreiding naar de rest van Nederland. ‘Deze financiering is een blijk van vertrouwen in onze visie en het harde werk van ons team in het afgelopen jaar. Het stelt ons in staat om het succes in Amsterdam door te trekken en heel Nederland kennis te laten maken met onze social event-app’, zegt Joris Oudejans, CEO van BASH.

De app is dit jaar gegroeid van 5.000 naar 15.000 actieve gebruikers in Amsterdam en dankt haar succes aan een levendige community. BASH heeft bijna alle evenementen in Amsterdam en toont in één oogopslag dankzij de 'hype score' welke evenementen ‘hot’ zijn. Bovendien kunnen gebruikers op BASH zien waar hun vrienden naartoe gaan. Dat is de meest-geciteerde feature in gebruikersfeedback.

Groep prominente ondernemers

Aan de groep van eerdere investeerders zoals Sjuul Berden (oprichter van United Wardrobe) en Leon Ramakers (oud-directeur van Mojo), voegen zich nu ook namen toe als Quinten Selhorst (oprichter van Felyx), Bastiaan de Rakt (oprichter van Enjins, Deeploy), Neil Currie en Gijsbert de Regt (oprichters eVision), en Geert-Jan Smits (oprichter van Flinders). ‘We zijn verheugd dat we, net als in de vorige ronde, wederom uitsluitend gefinancierd zijn door prominente ondernemers die ons gaan helpen bij de verdere groei van ons bedrijf. Met Bastiaan aan boord als AI-expert, en Quinten en Geert-Jan die ervaring meebrengen in het snel opschalen, zowel nationaal als internationaal’, aldus Joris.

Rotterdam en Utrecht zijn de volgende

De nieuwe financiering stelt BASH in staat om de manier waarop gebruikers tickets vinden, kopen en beheren drastisch te verbeteren. De focus ligt op het snel doorgroeien naar heel Nederland, met Rotterdam en Utrecht als de eerstvolgende steden op de lijst.

‘We kunnen niet wachten om onze app ook in andere steden te lanceren en onze groei door te zetten. We nodigen iedereen in Amsterdam uit om de app te downloaden en horen het graag als jouw stad de volgende moet zijn’, voegt Joris toe.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!