Sneakerness komt met grootste editie ooit naar Van Nelle FabriekSneakerness komt met grootste editie ooit naar Van Nelle Fabriek
Back Back Nieuws

Sneakerness komt met grootste editie ooit naar Van Nelle Fabriek

14 oktober 2022

Dé plek waar je sneakerhart sneller van gaat kloppen en waar je je een weekend lang kan onderdompelen in de sneakercultuur is zonder twijfel Sneakerness. Op zaterdag 29 en zondag 30 oktober zal de Van Nelle Fabriek in Rotterdam worden getransformeerd tot sneakerparadijs. De crème de la crème aan sneakerverzamelaars is aanwezig om talloze variaties te verkopen - van oldschool modellen tot de nieuwste hypes. Ook als je niet van plan bent om sneakers te kopen is er genoeg te doen. Zo zijn er workshops waarin je leert customizen, kan je talks bijwonen over hoe je je bijvoorbeeld het beste profileert als ondernemer, zijn er verschillende kunstexposities, zie je basketbal en breakdance showcases en geniet je de hele dag van de beste DJ's.

'Na een zeer succesvolle editie in modehoofdstad Milaan eerder deze maand komen we nu naar Rotterdam voor wat onze grootste editie ooit zal worden in ons 14 jarig bestaan. We pakken gigantisch uit en kijken er naar uit om zoals gewoonlijk in Rotterdam een bijzonder publiek te verwelkomen, met een overweldigende mix aan (jonge) generaties', aldus Matthijs van der Meulen, Marketing Manager Sneakerness.

Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!