Snakeware in de running voor Computable awardSnakeware in de running voor Computable award
Back Back Nieuws

Snakeware in de running voor Computable award

13 juni 2018

Het van origine Friese Snakeware is vandaag door het Ict-vakblad Computable genomineerd als Beste Digital- en E-Commerce leverancier van 2018. De specialist in digitale media ondersteunt bedrijven in het behalen van meer omzet, hogere merkbekendheid en klantretentie door het bedenken, bouwen en beheren van allerhande datadriven commerce toepassingen. Op basis van data science, strategie, creatie en door het toepassen van innovatieve technieken, legt Snakeware nieuwe marktkansen voor haar opdrachtgevers bloot. Het in 1995 in Sneek opgerichte bedrijf bevindt zich in een illuster gezelschap: zo zijn bedrijven als MediaMonks, Cognizant en Sitecore ook genomineerd.

Nominatie

De Computable awards worden toegekend aan bedrijven die zich volgens lezers van het blad nadrukkelijk hebben onderscheiden op een bepaald vlak. Vandaag maakte de hoofdjury van Computable bekend dat Snakeware tijdens de jubileum-editie, ter ere van het 50-jarig bestaan van Computable, op 30 oktober één van de gegadigden zal zijn voor de Beste Digital- en E-Commerce leverancier van het jaar award. 'Doordat de genomineerde bedrijven door Computable zelf bepaald zijn, was de verrassing om genomineerd te zijn groot. Bovendien strijden wij met andere voorname spelers die de digitale transformatie elke dag waarmaken', zegt Ate van der Meer, CCO van Snakeware.

Het bedrijf werd in 1995 opgericht en timmert sindsdien nadrukkelijk aan de weg. In 2017 groeide de omzet van het bedrijf met ruim 25% en heeft Snakeware kantoren in Sneek, Amsterdam en New York. Snakeware wil vanuit Nederland de Europese markt bewerken. Zodoende staat er voor september een opening van een kantoor in Groningen gepland en gaat het bedrijf tientallen mensen aannemen voor haar groeiende stroom aan opdrachtgevers.

Over Snakeware

Snakeware realiseert sinds 1995 toonaangevende digitale producties die bedrijven een duurzaam concurrentievoordeel opleveren, met name in de retail. Dat doet de digital specialist onder meer op basis van haar eigen breed inzetbare data driven software platform, waarmee relevante digital experiences gecreëerd en geactiveerd kunnen worden. De digital specialist uit Sneek is benoemd tot ‘FD Gazelle’ en staat op nummer 29 in de MKB Innovatie Top-100. In juni 2018 won Snakeware de Gouden Dutch Interactive Award voor digitale transformatie.

Op de foto > Team Snakeware tijdens het werkbezoek van Koning Willem-Alexander begin dit jaar.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!